Bautura care iti distruge oasele din interior si iti mananca fiecare organ fara sa iti dai seama! Zilnic consumi asta, insa nu iti dai seama cat de rau iti face!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:41

Abia acum au avut curajul sa publice fectele nocive pe care le au aceste bauturi asupra organismului tau!

Medicii au dezvaluit un studiu care spune ca aceste bauturi carbogazoase pe care sigur le consumi aproape zilnic daca nu ai o dieta sanatoasa, iti distruge atat oasele cat si alte organe precum ficatul.

215 litri de suc sunt consumati in fiecare ani, de persoana in America! Aceasta statistica este alarmanta in conditiile in care ingredientele cheie ale acestor bauturi duc la declinul sanatatii oamenilor.


Densitatea minerala a oaselor a fost testata pe 1413 femei si 1125 barbati in 2005 si oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca  femeile care consuma zi de
zi bauturi carbogazoase au mai putine minerale in sistemul osos.

Acidul fosforic din Cola iti poate distruge calciul din oase. Fructoza este un alt ingredient principal din sucuri si poate distruge atat ficatul cat si inima.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu mai vorbim de

riscul de obezitate la car esunt predispuse persoanele consumatoare de bauturi carbogazoase.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.