A aflat ca iubita lui este insarcinata si i-a spus sa renunte la copil, insa ea nu a vrut. E cutremurator ce i-a facut prietenul ei in luna a 8-a de sarcina

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 18:10

Cazul de mai jos a socat intreaga opinie publica din Germania prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce Maria Peiner, o tanara in varsta de 19 ani, si-a anuntat iubitul ca a ramas insarcinata cu el. Desi ea era in culmea fericirii baiatul, in varsta de 20 de ani, nu a fost deloc incantat la aflarea vestii.

El i-a spus in repetate randuri fetei sa renunte la sarcina, insa aceasta nu a dorit sa faca acest lucru. Vazand ca nu are nicio sansa sa o convinga, Toben a recurs la un gest socant.



A profitat de increderea pe care Maria o avea in el si a pus la cale o ambuscada. A dus-o astfel intr-o padure de la marginea Berlinului, a injunghiat-o si i-a dat foc, desi era insarcinata in luna a 8-a.

Totul a iesit la iveala dupa ce trupul ei a fost descoperit intamplator de un barbat. Toben a fost in cele din urma arestat si judecat si a primit 14 ani de inchisoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”