A imbracat, in secret, rochia de mireasa pentru a treia oara. Maria Marinescu l-a dat uitarii definitiv pe Frank Colin si a devenit doamna Petrache

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:45

Doar familia si prietenii foarte apropiati au stiut de ceremonia care a avut loc in Capitala!

S-a dezis de fostul sot care este condamnat, in Franta, pentru trafic de droguri. S-a indragostit si a acceptat sa imbrace, din noua rochia de mireasa. Marele eveniment a avut loc ,in acest weekend, la biserica Silvestru din Capitala.

Cu putin timp inainte de ora 17, atunci cand era programata slujba religioasa, la biserica Silvestru au inceput sa se agite spiritele. Iti puteai da seama de maretia evenimentului dupa numarul mare de bodyguarzi care urmareau orice miscare din jurul lor.

Mai exact, erau 3 la usa bisericii si alti 3 la poarta bisericii. In scurt timp, curtea lacasului sfant a inceput sa se umple cu masini de ultimul racnet, iar invitati imbracati de gala incep sa soseasca. Printre ei, il reperam si pe Cozmin Gusa, care pare foarte fericit ca participa la nunta.

Intr-un final a sosit si limuzina neagra din care a coborat mult asteptata mireasa.

Coboara singura din masina si cauta cu privirea pe cineva. Nu vine nimeni in intampinarea ei si cere un telefon, cel mai probabil sa sune pe cineva.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Petrece minute bune pe scarile din fata bisericii, singura, semn ca ceva se intampla si nu este deloc pe placul ei.


Chiar si barbatul de langa ea incepe sa dea telefoane si par ingrijorati.

Intr-o secunda in care Maria se intoarce sa discute cu o femeie, putem vedea ca nu afiseaza deloc fericirea unei femei in ziua nuntii sale, chiar daca este a treia oara.