Steven Seagal va veni la Constanta! Actorul filmeaza pentru o noua pelicula de actiune

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:47

Impuscaturi in plina strada, masini care pleaca-n tromba si mult suspans. Asa a aratat ieri Piata Ovidiu din Constanta.

Cei care au vrut sa se plimbe linistiti pe faleza au intrat in panica pentru cateva minute. Iata ce s-a intamplat de fapt! O masina de teren, ascunsa printre cladiri scorojite, alta galbena si multi raufacatori care trag focuri de arma unii spre ceilalti. Ce mai, imagini desprinse din film, la propriu!

Nu se intampla la Hollywood, ci in Piata Ovidiu din Constanta, pe unde localnicii   se plimba in fiecare duminica, in aer liber.


Aici se toarna cel mai nou film de actiune, in care rolul principal este jucat de nimeni altul decat Steven Seagal!

O intreaga echipa de profesionisti, venita de peste hotare, s-a instalat pe stradutele din piata- zeci de camere de filmat, masini si figuratie. Ca doar totul trebuie sa iasa perfect!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Filmul

„Contract to Kill” este unul de actiune si va fi tras in mai multe locuri. Astazi se va filma la un hotel de 5 stele din statiunea Mamaia, iar miercuri vor mai fi inregistrate  cateva scene, tot in Piata Ovidiu.

Astazi, inca de dimineata, filmarile au fost reluate- de data aceasta la un hotel de 5 stele din statiunea Mamaia.
Steven Seagal ar urma sa ajunga in Constanta maine.
Actorul nu filmeaza pentru prima oara la noi in tara. Ultima oara a fost aici in anul 2014, cand a filmat in parcul Herastrau alaturi de actorul Vinnie Jones. Atunci s-a declarat cucerit iremediabil de mancarea romaneasca.