Venea un miros greu din apartamentul unei vecine, asa ca au chemat politia pentru a vedea ce se intampla. Cand au intrat inauntru li s-a facut rau! E incredibil ce tinea femeia in casa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:48

Cazul de mai jos a socat opinia publica din Germania iar multi se intreaba cum de a fost posibil asa ceva.

Totul a inceput dupa ce locatarii unui bloc au remarcat ca, de la o vreme, din apartamentul unei vecine iese un miros greu de suportat, care devenea din ce in ce mai intens pe masura ce timpul trecea.

Pentru ca femeia nu le-a raspuns solicitarilor si avertizarilor, oamenii au decis sa cheme autoritatile la fata locului. Cand au intrat in apartament, politistilor li s-a facut rau.

Mama femeii murise iar aceasta ii tinea cadavrul in casa de cateva luni, acesta fiind deja intr-o stare destul de avansata de putrefactie.



Intrebata de ce a facut acest lucru, tanara a oferit un raspuns halucinant: a spus ca nu a avut banii necesari pentru a-si inmormanta mama asa cum trebuie.

Politistii au deschis o ancheta si vor sa afle cum a murit femeia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”