Mergea linistita la cumparaturi in supermarket si brusc a intrat in travaliu ! Cum arata acum bebelusul care a supravietuit intr-o punga de sandwich dupa ce mama lui l-a nascut in mijlocul magazinului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 17:35

Un bebelus s-a nascut prematur dupa ce mama lui a intrat in travaliu. Micutul a fost tinut in viata datorita unei pungi de sandwich.

Isaac Derwent a fost pus intr-o pungulita de plastic din cauza ca a venit pe lume mult mai devreme decat se astepta mama lui. Dupa ce a fost transportat de urgenta la spital impreuna cu mama lui, medicii i-au recreat mediul special din burta pentru a se dezvolta.


Cand Isaac s-a nascut, medicii i-au creat imediat mediul ambient ca in burta mamei lui.Ideea a fost sa ii mentina temperatura corpului constanta.
Mama lui a declarat ca i s-a parut socant sa vada cum ii pun copilul in pungulita.Acum, Isaac este bine si se dezvolta cum trebuie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”