Cum arata rochia de mireasa 3D care face furori printre viitoarele mirese, in acest sezon

Autor: S.B. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:16

Se stie ca fiecare domnisoara viseaza sa fie ca o printesa in ziua nuntii.

Viziunea 3D pare mai reala ca niciodata pe rochiile de mireasa de anul acesta, care fac deja furori printre domnisoarele dornice de maritis. Cine nu are o zana buna, apeleaza cu  incredere la imaginatia unei designer priceput. Asa am dat noi de  Cosmina  din mainile careia  rochiile de mireasa din materiale pretioase precum dantela shantili, matase, pietre stalucitoare  iau forme indraznete.

Desprinsa ca din basmele cu printese,  rochia impresioneaza printr-o accesorizare bogata cu trandafiri albi realizati manual din pene naturale.

Albul rochiei pastreaza culoarea traditionala a puritatii, iar verdele accentuat face trimitere la laitmotivul tridimensional al rochiilor: natura.

Tinerele care doresc sa fie cat mai lejer imbracate in ziua nuntii  pot defila intr-o rochie cu trena, dar usor golasa, care sa le dea senzatia ca plutesc atunci cand pasesc in vazul tuturor. Cu aplicatii florale realizate din organza de matase, cu bretele stralucitoare din cristale swarovski, rochia pare o incununare de lejeritate, stil, eleganta, feminitate si accente sexi.

Imaginea 3 D este redata de florile albe.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar cand viziunea tridimensionala se impleteste cu dantela fina, cu  zeci de mii de cristale si alte aproape doua mii de perle, avem de-a face cu o rochie de mireasa “3D”, demna de Cartea Recordurilor.

Este „bijuteria” cu care se mandreste  Cosmina, in calitate de designer.  Iar noi nu ne putem decat pune intrebarea „Cine nu ar purta, in ziua nuntii, o rochie care a  intrat in Cartea Recordurilor ?”

E drept ca rochia are nu mai putin de 12 kilograme, dar pentru pentru a fi o aparitie cu-adevarat extravaganta, merita efortul.

 

Taguri: