Am mai vazut iubitori de licori tari, demni de mediatizat, dar acesti doi barbati din imagini ne ilustreaza si o pilda: prietenul adevarat dupa multe pahare consumate se cunoaste!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:50

Imaginile sunt savuroase, dar au in spate o pilda. Priviti ce inseamna prietenia adevarata!

Am mai vazut iubitori de licori tari, demni de mediatizat, dar acesti doi barbati din imagini ne ilustreaza si o pilda: prietenul adevarat dupa multe pahare consumate se cunoaste!

Imbracati ca de drumetie, cu gentile pe umar, unul cu fes pe cap, altul cu o caciula, prietenii incearca sa-si faca drum inainte! Nu ca cineva le-ar sta in cale. In imagine se vede, totusi, o turma de oi, dar ea se indeparteaza de cei doi.

Problema este ca nu se prea pot tine pe picioare.

Dar sentimentul de prietenie nu-l lasa de aceasta data pe domnul cu fes mov sa-si lase colegul pe imas.
Problema este mult mai delicata decat pare, asa ca cei doi se culca la pamant.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Voinicul

cu haina deschisa la culoare se ridica primul si isi trage prietenul de jos. Si par sa plece pe drumul prieteniei, pana cand iar apar turbulente. Pesemne ca prietenia lor este greu pusa la incercare! Rolurile se schimba! Salvatorul are nevoie de salvare.

Dupa cateva minute de cazaturi, turbulente si gesturi care tin de o prietenie adevarata, cei doi par sa plece, in sfarsit, pe propriile picioare, dar pe drumuri diferite.

Scena a fost filmata in Localitatea Sculeni din raionul Ungheni al Republicii Moldova. Filmuletul a fost postat pe internet ieri, chiar inainte de Dragobete. Probabil ca si-au testat reciproc, sentimentul de prietenie, atat la pahar, cat si pe imas.