Cristina Spatar, mai sincera ca niciodata despre divortul de sotul ei! Vezi ce spune despre aceasta posibilitate si pe cine avertizeaza

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 15:55

Cristina Spatar a vorbit deschis la Teo Show despre relatia pe care o are cu sotul ei, Alin Ionescu, dupa ce in tabloide au aparut diverse stiri cu barbatul in diverse ipostaze.

"Eu merg mai departe. Ma focusez pe copii. Incerc sa ii fiu alaturi si lui. Imi pastrez calmul. Cum se zice... ne intelegem din priviri. Copiilor le spun ca tati e la serviciu. Cand vine acasa, ne jucam cu copiii, sambata ii duce la mall, la tenis. E un tata foarte bun. Incerc sa fiu puternica si sa rezist, stiu ca va urma o perioada foarte grea. Fetele care asteapta divortul, mai au de asteptat.

Noi nu vom divorta", a spus Cristina Spatar.


Am fost la biserica asta, la Sf. Ciprian, fiindca asa am fost sfatuita. Sotul meu si-a schimbat foarte brusc comportamentul...poate este vorba de farmece. Sotul meu merge la club, eu la biserica. Mi-am dorit foarte mult sa ajung si la Arsenie Boca si am ajuns chiar dupa ce a fost el arestat. M-am dus cu prietena mea, am avut noroc ca nu era multa lume, m-am rugat mult, am plans.
Dupa ce a fost arestat, eu am fost suspecta de cancer, am urmat un tratament naturist, am repetat analiza de 4 ori si acum sunt ok. Am facut Papanicolau", a spus Cristina Spatar.

"Nu mai cred in fidelitate, dar cred in dragoste. Imi iubesc sotul chiar si acum", a spus Cristina Spatar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: