Zodii feminine care ii innebunesc pe barbati! Uite pentru cine ar face orice!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 04:53

Influenta astrelor asupra comportamentului nu este de neglijat, unele trasaturi de personalitate devenind, astfel, mult mai evidente.

 

Zodii feminine care ii innebunesc pe barbati! Uite pentru cine ar face orice!
Influenta astrelor asupra comportamentului nu este de neglijat, unele trasaturi de personalitate devenind, astfel, mult mai evidente.
Femeia Taur uraste complicatiile
Femeia Taur este intotdeuna cu picioarele pe pamânt, foarte conectata la realitate. Este greu de dus cu zaharelul, asa ca barbatii se simt deseori provocati de istetimea si sinceritatea taioasa cu care raspunde avansurilor.
Pentru ca isi cunoaste limitele si iubeste ordinea, rareori amesteca obligatiile cu distractia, motiv pentru care relatiile la locul de munca ies din discutie pentru ea. Este sociabila, rabdatoare, practica, naturala si uraste complicatiile. Cu un simt al umorului dezvoltat si un farmec aparte, femeia Taur are intotdeauna un alai de admiratori in jurul ei.
Femeia Rac adora sa fie curtata
Femeia Rac este plina de imaginatie si fantezie, asa ca viata cu ea nu devine niciodata plictisitoare.
Are o intuitie foarte buna, care o avertizeaza deseori in privinta relatiilor care nu sunt de bun augur. Pentru ca simte nevoia de siguranta, caminul este foarte important pentru ea. Din acelasi motiv, uneori tinde sa se interiorizeze, asa ca, de obicei, prima intâlnire nu este de ajuns pentru a se deschide in fata unui barbat. Îi place sa fie curtata si, desi devine foarte rar vulnerabila in fata oamenilor, sensibilitatea ei va iesi la suprafata odata ce ii vei demonstra ca esti demn de ea.
Citeste continuarea pe kfetele.ro

Femeia Taur uraste complicatiile
Femeia Taur este intotdeuna cu picioarele pe pamânt, foarte conectata la realitate. Este greu de dus cu zaharelul, asa ca barbatii se simt deseori provocati de istetimea si sinceritatea taioasa cu care raspunde avansurilor. Pentru ca isi cunoaste limitele si iubeste ordinea, rareori amesteca obligatiile cu distractia, motiv pentru care relatiile la locul de munca ies din discutie pentru ea.

Este sociabila, rabdatoare, practica, naturala si uraste complicatiile. Cu un simt al umorului dezvoltat si un farmec aparte, femeia Taur are intotdeauna un alai de admiratori in jurul ei. 

Femeia Rac adora sa fie curtata
Femeia Rac este plina de imaginatie si fantezie, asa ca viata cu ea nu devine niciodata plictisitoare. Are o intuitie foarte buna, care o avertizeaza deseori in privinta relatiilor care nu sunt de bun augur.
Pentru ca simte nevoia de siguranta, caminul este foarte important pentru ea. Din acelasi motiv, uneori tinde sa se interiorizeze, asa ca, de obicei, prima intâlnire nu este de ajuns pentru a se deschide in fata unui barbat. Îi place sa fie curtata si, desi devine foarte rar vulnerabila in fata oamenilor, sensibilitatea ei va iesi la suprafata odata ce ii vei demonstra ca esti demn de ea.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.