Oameni cu suflet de caine provoaca indignare! Este si cazul unui batran filmat in timp ce isi supune catelusul la un adevarat supliciu

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:53

Batranul din imagini trage ceva dupa el! La prima vedere ai spune ca este doar o carpa. Nu ai vrea sa crezi ca un om poata face asa ceva unei fiinte neajutorate.

Batranul trage dupa el bietul catel de zici ca este un pres!  Il taraste prin tarana, il smuceste si nu-i pasa de felul in care micutul scheauna, sugrumat de sfoara!

Revoltati de felul in care omul isi bate joc de catel, tinerii de pe marginea drumului iau atitudine! In zadar, insa! Batranul devine agresiv si nu lasa pe nimeni sa se atinga de bietul suflet care lupta sa reziste.

De parca nu ar fi fost de ajuns, omul incepe sa o si bata. Speriat, animalul ar da sa fuga, dar este din nou strans de gat si zmucit. Enervat ca niste straini ii dau lectii, batranul incepe sa faca gesturi obscene!

Imaginile revoltatoare postate pe internet nu au ramas insa fara ecou! Iubitorii de animale s-au mobilizat, iar in scurt timp catelusa a fost salvata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In momentul de fata, catelusa se afla in grija asociatiei „Homeless cats and dogs” si asteapta sa fie adoptata de un om cu suflet.

Sa fie iubita si mangaiata, asa cum probabil nu a fost niciodata.