Inregistrare socanta la o gradinita din Timisoara! Iata cum isi trateaza o educatoare copii la ore

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:53

Intr-o gradinita de langa Timisoara educatia se face cu decibelii la maximum! Nu pentru ca bietii copilasi ar fi surzi, ci pentru ca educatoarea nu are decat tonuri extrem de inalte.

Situatia a ajuns pana acolo incat un copil refuza sa mai vina la gradinita. Parintii acestuia au inregistrat cateva minute cu discursul educatoarei. Ceea ce veti auzi este de-a dreptul socant! Femeia urla din toti rarunchii si ii ingrozeste pe copii.
Tonul folosit de educatoare este de-a dreptul socant. Probabil ca daca nu ar fi existat aceasta subtitrare, nici nu ati fi inteles ce anume vrea sa spuna femeia.

Vocea ei atinge cote ce cu greu pot fi inchipuite in discutia cu un copil.

Judecand dupa asa-zisele „discutii” pe care le poarta cu cei mici, pare ca femeia a ajuns la capatul rabdarii. Vocea ei stridenta rasuna in toata clasa.

Inregistrarea socanta a fost facuta de unul dintre copii, dupa ce mama lui i-a cusut un reportofon in haina. Femeia a observat ca micutul este foarte speriat atunci cand acasa se vorbeste putin mai tare, asa ca a intrat la banuieli.


In putinele situatii in care femeia nu urla, educatoarea foloseste exprimari si remarci care cu siguranta isi vor lasa amprenta asupra copiilor de doar cativa anisori pe care ii are in grija.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama copilasului care a realizat inregistrarea s-a oripilat cand a auzit in

ce hal sunt tratati micutii in sala de clasa.
Totul se petrece intr-o gradinita din localitatea timiseana Iohanisfeld. Mama copilului a facut plangere la conducerea gradinitei, care a demarat o ancheta interna. De altfel, ea si-a retras deja copilul de la ore, pana la finalizarea anchetei. Sesizarea a ajuns si la Inspectoratul Judetean Timis, care a trimis imediat inspectorii sa vada despre ce este vorba.

Educatoarea neaga acuzatiile care i se aduc si sustine ca nu i-a jignit niciodata pe copii.

Ce spun inspectorii si care este reactia cadrului didactic, vedeti diseara, la Stirile Kanal D de la ora 19.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.