9 ne place sa va prezentam stiri bizare

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 10 iul 2020, 16:35

Daca ai crezut ca le-ai vazut pe toate pana acum, te inseli!

Iata mai jos o serie de povesti bizare cu un deznodamant la care putini se asteptau.

A prins un sarpe si l-a pus intr-o sticla plina cu alcool. Uite ce s-a intamplat dupa 3 luni, cand a desfacut dopul. A ajuns in stare grava la spital


O femeie din China a fost la un pas de o moarte tragica dupa ce a incercat sa-si trateze o boala folosind un leac babesc.



Pe numele ei Liu, tanara a vrut sa scape de reumatism si a ales sa apeleze la o metoda traditionala, despre care citise in mai multe carti vechi.

Astfel, ea a prins un sarpe si l-a bagat intr-o sticla plina cu alcool, pentru a obtine ceea ce se numeste vin de sarpe. Dupa 3 luni in care l-a tinut la macerat a deschis sticla pentru a folosi substanta rezultata.


Nu isi inchipuia insa ceea ce urma sa i se intample!


A bagat drujba intr-un copac si a inceput sa curga SANGE! Ce se afla in interiorul trunchiului cazut la pamant

Cand copacii sunt taiati, nu tipa, nu striga si nu sangereaza. Asa sa fie, oare?

In zona de sud a Africii, creste copacul cu lemn de sange a carui seva rosie si densa.
Probabil, daca toti copacii ar "sangera" asa, oamenii s-ar gandi de doua ori inainte sa ii  taie.

Copacul cu lemn de sange creste in Agola, Mozambic, Namibia, Africa de Sud, Tanzania sau Zambia. E folosit, in mod traditional, ca vopsea si colorant. Unele triburi africane cred ca acest copac are puteri magice si este folosit de vraci pentru a trata diferite boli.

Aflati mai multe detalii aici.

S-a dus la medic pentru o durere de cap, dar a LESINAT cand a vazut ce i-a SCOS din ureche



Clipe de cosmar pentru un barbat din Australia! Dupa o zi de lucru la un depozit a observant ca il doare ingrozitor urechea, iar mai apoi capul.

A crezut ca o sa-i treaca, dar durerile deveneau din ce in ce mai insuportabile. S-a prezentat de urgenta la un medic specialist, crezand ca a contactat vreun virus.

S-a inselat amarnic! Pacientul a fost la un pas de lesin cand medicul i-a spus ce avea in ureche.
Vedeti aici despre ce este vorba.

S-a dus la doctor spunand ca simte ceva ciudat la fund! Medicii au avut un soc cand si-au dat seama ce avea acolo


Jana Stoner, o femeie din Statele Unite, si-a dorit foarte mult sa aiba un posterior de dimensiuni mari, modelul ei fiind cel al lui Kim Kardashian.

Acesta este motivul pentru care, fara sa stea pe ganduri, femeia a apelat la un medic estetician ce i-a oferit un pret bun si si-a pus implanturi cu silicon in fese.
Abia dupa cateva luni a realizat ca operatia nu este in regula si a mers la un control.

A aflat cu stupoare ca doctorul care i-a facut operatia nu a folosit tipul de silicon potrivit. Vedeti ce i-a pus in fese aici.


INFIORATOR! S-a dus la medici in genunchi: "VA IMPLOR, scoateti ASTA din mine"! Cand au vazut ce are ACOLO 4 spitale AU REFUZAT-O. Vezi de ce


Femeia din imaginea alaturata traieste un adevarat cosmar!

In varsta de 59 de ani Doris Lewis, din Statele Unite, a fost o femeie normala pana la inceputul acestui an. A observat la un moment dat ca abdomenul i se umfla.

"Nu stiam ce am acolo. Dar am remarcat, pe masura ce zilele treceau, ca se mareste si creste in greutate", povesteste ea. Situatia devenea din ce in ce mai complicata pentru ea.

In doar cateva luni burta ei ajunsese sa fie atat de umflata incat semana cu cea a unei femei insarcinate in 8 luni. Disperata, a mers de urgenta la un spital.

Vezi aici ce au descoperit medicii dupa un set de analize.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”