Brigitte si Ilie Nastase, replici acide in fata camerelor de luat vederi: "Pat separat, baie separat, cel mai bine. Daca nu mai merge ce sa facem, merge la urmatoare, la a cincea, la a sasea..."

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:17

Brigitte si Ilie Nastase se inteapa in public fara sa le pese de reactiile celor din jur.

"La un anumit interval de timp dupa ce trece iubirea intervin prietenia si respectul". Muncim foarte mult si ne vedem rar. Eu vreau sa fiu cucerita, eu nu vreau sa cuceresc pe nimeni. El a facut primul pas de la inceput si trebuie sa continue sa faca asta, daca nu altul. ma gandesc mai mult la cariera mea, la copiii mei. Daca ma sustine si sotul foarte bine, daca nu asta e", a declarat Brigitte Sfat la "Teo Show".



"Pat separat, baie separat, cel mai bine. Daca nu mai merge ce sa facem, merge la urmatoare, la a cincea, la a sasea. Noi ne mai certam, ne mai impacam. Asta e", a completat Ilie Nastase.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.