N-a condus niciodata, dar l-au condamnat pentru conducere fara permis! Christian Sabbagh se lupta pentru a face dreptate in acest caz

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:17

Colegul nostru, Christian Sabbagh, a deslusit aceasta poveste complicata si e hotarat sa sesizeze Avocatul Poporului pentru a i se face dreptate bietului om.

Un caz cu atat mai ciudat cu cat se pare ca satenii stiu cu totii un secret pe care politia nu l-a aflat nici in ziua de azi. Sau, poate, anumiti politisti nu vor sa-l afle. Christian Sabbagh a investigat saptamani in sir toata povestea si e convins ca trebuie sa duca totul mai departe- la Avocatul Poporului, caruia ii va cere sa-si faca datoria si sa scoata la iveala neregulile din mecanismul de ancheta.



"Nu facem justitie,noi doar tragem un semnal de alarma pentru ca ceva e anormal in tara asta. Nu poti condamna un om nevinovat. Stii, americanii au o vorba: mai bine lasi un vinovat in libertate decat sa condamni un nevinovat. Ori, la noi, lucrurile stau cu totul altfel. Deci ce pot sa fac decat sa trag un semnal de alarma ca undeva ceva se intampla, ca mecanismele acestea nu functioneaza perfect sau, Dumnezeu stie, daca acest om va cere si i se va accepta ca dosarul lui sa fie revizuit, sa se investigheze.
Cu siguranta, acolo s-au petrecut lucruri deloc curate",
a marturisit Christian Sabbagh.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”