Si-a pus perechea noua de dresuri intr-o punga, dupa care a bagat-o in congelator si a lasat-o acolo o noapte intreaga! Uite ce s-a intamplat cu ciorapii dupa ce a facut asta! Toate femeile trebuie sa stie acest truc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 iul 2020, 15:46

Daca esti femeie, probabil te confrunti destul de des cu aceasta problema: dresurile care se rup dupa nici doua purtari.

Din fericire, exista un truc simplu si eficient care poate rezolva aceasta problema. Tot ce trebuie sa faci este sa iei perechea de ciorapi, sa o uzi si sa o introduci intr-o punga.

Ulterior baga punga in congelator si las-o acolo peste noapte. Acest proces va intari fibrele din care este facut dresul, astfel ca acestea nu se vor mai rupe atat de usor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.