Nu se gandesc nicio clipa ca prin ceea ce fac ar putea imbolnavi familii intregi! Uite cum transportau carnea intr-o remorca

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:58

Sunt fotografii care ne arata o Romanie in care unora nu le pasa de nimeni si de nimic.

Nu se gandesc nicio clipa ca prin ceea ce fac ar putea imbolnavi familii intregi. Si poate ca totul ar fi ramas nedescoperit, daca un cetatean nu ar fi scos telefonul mobil din buzunar!

Fotografiile au fost trimise si sefilor directiilor sanitar veterinare din Arad si Timisoara. Vehiculul este inmatriculat in Timis, iar carnea ar putea proveni din alt judet, ceea ce inseamna ca vehiculul ar fi putut parcurge sute de kilometri cu toata carnea descoperita, expusa microbilor.



In mod normal, carnea ar trebui transportata in camioane frigorifice. Acum, autoritatile din Timis si Bihor ar trebui sa verifice lotul de carne, provenita si magazinele in care au fost descarcate carcasele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.