Uite ce se intampla daca te speli pe fata timp de o saptamana cu apa calda si fulgi de ovaz

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:59

Daca ai tenul uscat si plin de imperfectiuni, probabil ai incercat deja o sumedenie de creme si tratamente, care mai de care mai scumpe si mai complicate.

Nu au dat rezultatele la care te asteptai? Poti incerca trucul de mai jos. Chiar daca pare ciudat la prima vedere, multe femei spun ca asa au scapat de problemele cu care s-au confruntat de ani de zile.

Ce trebuie sa faci? Nimic mai simplu: in fecare dimineata pune intr-un bol 500 ml de apa calda si o mana de fulgi de ovaz. Lasa-i 5 minute sa se inmoaie, dupa care maseaza usor fata cu amestecul rezultat.



Fulgii de ovaz au in componenta un ingredient activ numit avenantramida, care reduce semnificativ inflamatia si iritatia pielii.

Foto: wikimedia commons.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.