Valentina Pelinel a ajuns in luna a saptea de sarcina. Uite cat de bine arata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:19

E vizibil ca frumoasa viitoare mamica a luat cateva kilograme bune la cele 7 luni de sarcina. Dar nu se plange, ba din contra.

,,Am primit cu mare drag 10 kilograme pentru ca pe primul loc e bebelusul, sanatatea lui si apoi silueta mea. Ai pofte? Daca vad alimentele poftesc. altfel nu ma gandesc la ele, dar da, daca le vad poftesc si cantitativ mananc mai mult,", a marturisit fotomodelul.

Valentina stie una si buna: daca tot e luptatoare, sa lupte pana la capat. Vrea sa-si aduca pe lume fiul prin nastere naturala, asa ca se pregateste intens pentru momentul cel mare.

,,Deci ai aceeasi viata de model, mergi pe tocuri, te intretii. Am vazut ca faci si sport cu alte mamici. Da, fac exercitii speciale pentru ca imi doresc sa nasc natural si fac foarte multe exercitii kegel si de respiratie."

Valentina nu se zgarceste in dezvaluiri, asa ca noi mai avem o curiozitate: ce nume va purta micutul:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ei,

inca nu stim, ne mai jucam cu numele. Am cateva preferinte, dar nu-ti spun. Pentru ca vreau sa ma…sa ne hotaram noi"

Mamica Pelinel stie ca intr-o relatie cea mai importanta este comunicarea. Asa sta treaba si cand vine vorba de relatia mama-fiu. Nu am putut se nu observam cu ce inel imens se afiseaza Valentina. Sa fie oare primit de la Cristi Borcea? Oricum ar fi, e clar ca a costat o avere.

Isi fereste sarcina cat poate de mult de ochii presei, dar tot pe primele pagini ajunge.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.