Irina Cristescu nu mai este singura in lupta cu sotul sau. Directia Copilului va ataca decizia Instantei si va cere ca micuta sa ramana la mama

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:09

Acelasi stat care a decis sa incredinteze o fetita de doi ani tatalui, care este milionar in Mexic, se intoarce impotriva judecatorilor.

Mircea Man, presedinte Comisia parlamentara de Abuzuri: "Exact cum familia face recurs pentru copil si statul este obligat sa faca acest recurs. Protectia Copilului este mama si tata pentru copil cand se afla in aceasta situatie"

La 24 de ani, Irina Cristescu trece prin momente de cumpana. Ar trebui sa fie cea mai fericita femeie, doar este sotia lui Hector Bitar, nepotul unuia dintre cei mai bogati oameni ai planetei.

Dar in loc de zambete..lacrimi amare curg pe obrajii tinerei. Se lupta cu toate armele sa isi pastreze copilul alaturi de ea, in Romania. Pana acum era singura. Dar intr-un final statul roman ii sare in ajutor.


Membrii Comisiei au cerut Directiei Generale de Protectie a Copilului sa studieze cazul si sa se implice in proces, inainte ca micuta sa fie luata de tata.


Mircea Man, presedinte Comisia parlamentara de Abuzuri: "Ce se intampla daca acest copil ajunge in Mexic? Ce institutii ale statului vor aduce copilul inapoi?"

Deocamdata Irina Cristescu asteapta motivarea judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti. Instanta a decis sa trimita copilul in Mexic, acolo unde locuieste tatalr. Irina Cristescu si Directia Generala de Protectie a Copilului vor face recurs in aceeasi zi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.