Cea mai frumoasa femeie din politica e acum de doua ori mai sexy! Uite cum arata Elena Udrea cu buzele mai senzuale

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:20

Elena Udrea este o femeie frumoasa, dar ceva e schimbat la ea. Sa fie tinuta de culoare deschisa? Sa fie bretonul? Sau altceva sare in ochi?

La 42 de ani, doamna politicii romanesti arata impecabil. Anii adaugati in buletin sunt un atu, chiar daca pe ici pe colo apar riduri. Pentru o femeie aspectul fizic nu e tocmai de neglijat si, cum Elena Udrea nu e posesoarea unor buze pe modelul "Angelina Jolie", banuim ca aici a avut loc schimbarea.

Sa fie imaginile surprinse de camerele de filmat dovada ca ar fi apelat la un implant cu acid hialuronic? Sau este doar efectul unui ruj profesional? De pe pagina de socializare, Elena Udrea da lamuriri pentru toti curiosii:

"Vad ca sunt speculatii

despre posibile operatii estetice pe care mi le-as fi facut. O iau ca pe un compliment. De altfel, presupun ca nu mi le puteam face azi noapte cata vreme ieri( n.r. eram) la ICCJ, alaltaieri la sectia de politie, luni la Piatra Neamt, vineri la DNA si aproape in fiecare zi in public."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca

ieri eram "surprinsa in bratele unei femei", astazi, dupa prezenta mea la un eveniment al MDRA la Parlament, vad ca...

Posted by Elena Udrea on  Thursday, March 3, 2016

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.