Cine ar fi crezut? Ernest are probleme mari din cauza inaltimii sale! Prezentatorul de la “Ochii din umbra”, de la Kanal D, masoara 1,99 metri! Spera ca fiul sau sa nu-i semene

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 21:20

Ernest este probabil cea mai inalta vedeta TV de la noi: prezentatorul emisiunii “Ochii din umbra” are 1,99 metri.

Intr-un interviu pentru WOWbiz.ro, Ernest a marturisit ca nu intotdeauna inaltimea sa a fost un avantaj si spera ca fiul lui sa nu depaseasca doi metri.  “Tatal meu avea 1,92, eu am 1,99. Daca mai pune si el (n.r. Alex) 7-8 cm in plus, o sa fie greu pentru el. O sa fie greu sa-si gaseasca o partenera.

Ai vazut des femei de doi metri? Problemele oamenilor inalti sunt mai multe: cea cu spatele e una serioasa.

Inevitabil, cand stai de vorba cu oamenii te mai apleci. Daca nu faci un sport, poti avea probeleme. Nu vreau sa intru la capitolul haine. Un barbat are oricum optiuni limitate la capitolul haine, asa ca e complicat sa gaseasca si haine pe marimea lui”, ne-a spus Ernest.

Vedeta TV, tatal unui baietel de un an si noua luni, se gandeste serios in ultima perioada catre ce sport sa-l indrepte pe micut pentru ca acesta sa nu se inalte “prea mult”.


“Acum are inaltimea normala pentru varsta lui, nu e mai inalt decat media. Trebuie sa vad la ce sport il dau. Acum ii place sa dea cu piciorul in minge, nu stiu insa daca va alege fotbalul”, ne-a marturisit prezentatorul emisiunii “Ochii din umbra”, difuzata duminica, de la ora 22.00, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”