Ilinca Vandici ne-a dezvaluit secretul vesnicei bune dispozitii! “Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am!” Vedeta are mereu zambetul pe buze!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:20

Vedeta are o cariera solida si longeviva, aceasta debutand pe sticla in urma cu zece ani.

Frumoasa vedeta Kanal D nu a fost niciodata implicata in scandaluri, nu a avut nicio “iesire” necontrolata in fata camerelor de filmat si este mereu bine dispusa.

Cum reuseste sa-si pastreze calmul si starea de spirit pozitiva intr-o lume agitata si tensionata, ne-a spus chiar ea.

“Sunt multe lucruri care ma infurie, insa incerc sa le domolesc pentru ca nu imi fac bine, prefer sa las tot ce e rau la o parte.

Ma supar cateva minute, dupa care imi dau doua palme, fictiv, si imi revin. Sunt tanara si am o cariera frumoasa in fata! De asta incerc sa fiu intotdeauna cu zambetul pe buze.

O singura viata avem, hai sa o traim frumos si sa nu ne lasam loviti din toate partile. Am trecut prin lucruri foarte grele in viata, insa am reusit sa le depasesc si imi dau seama acum ce trebuie sa apreciez si ce trebuie sa ma bucure.
Nu exista zi din viata mea in care sa nu ii multumesc lui Dumnezeu dimineata pentru tot ce am, inclusiv pentru ca pot sa ma ridic din pat, pot sa merg, pot sa mananc si pot sa vad lumina soarelui”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: