Monica are nevoie de ajutorul nostru! In floarea varstei, cancerul i-a cuprins trupul dar si-a adunat puterile si lupta pentru vindecare

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:21

E ajutata în incercarea teribila de Lena, fata cu ochii de diamant,. Cele doua prietene au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Din zi in zi, Monica se simtea tot mai rau. Cand a ajuns la doctor a aflat vestea care a daramat-o. Nodulul evoluase extrem de rapid. Pana si doctorul a ramas socat. Imediat a mers la Spitalul Cantacuzino pentru biposie.  Pur si simplu nu-i venea sa creada ca  avea sa traiasca acest cosmar. I se parea ca lume s-a sfarsit si ca moartea este iminenta.

Cum nimic nu este intamplator in viata, avea sa cunoasca doi oameni sufletisti gata sa o ajute.

Lucian Elgi si Lena, femeia cu ochi de diamant.Chiar daca tratamentul a secat-o de puteri si nu mai poate sa se plimbe in voie, Monica paseste pana in pragul usii si priveste natura atat de draga ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Clipe de tacere care iti strapung sufletul.

Aceasta femeie in floarea varstei nu-si mai gaseste cuvintele de durere. Nu-i ramane decat speranta ca operatia va decurge bine  si va zambi din nou.