Iti vine sa crezi ca are 60 de ani? "Bunicuta" sexy a dezvaluit secretul frumusetii sale  - o costa mai putin de 15 lei!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 aug 2021, 07:35

Femeia reprezinta o concurenta serioasa pentru tinerele care au jumatate din varsta ei.

Yazemeenah Rossi are un ten impecabil si pielea tonifiata iar asta i-a convins pe reprezentantii unor brand-uri puternice de haine, ca Marks& Spencer si JD Williams sa o angajeze ca model.

Rossi si-a inceput cariera la o varsta la care alte modele renunta la podium- 28 de ani. Succesul a venit la 45 de ani, cand frumusetea ei neobisnuita pentru aceasta varsta si parul alb, stralucitor, au ajutat-o sa obtina din ce in ce mai multe contracte.



Yazemeenah arata de parca ar bea zilnic din fantana tineretii, dar pielea ei stralucitoare ramane fara riduri datorita unui produs intalnit in orice casa si care costa doar cateva lire (sau lei).

Ea a marturisit ca isi maseaza fata cu ulei de masline si isi da cu ulei de rapita in par. In plus, ea isi face o crema exfolianta din ulei de masline si zahar pudra, cu care isi da pe corp saptamanal.


"Nu exista produse de infrumusetare fara de care nu pot sa traiesc, pentru ca eu gasesc peste tot ceea ce am nevoie", a marturisit ea.