Mia, implicata intr-un nou scandal! Uite cu cine s-a luat la harta de aceasta data. Gabi Cristea le-a dat afara pe amandoua

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:21

Mia face ce face si nu poate sta departe de harta. De aceasta data, a vizat-o pe Ela si nu s-a putut abtine din a-i spune vreo doua.

Mia a vrut sa-i ia apararea Gabrielei in conflictul cu Sandra, insa a picat la mijloc si a inceput sa se certe pana la urma cu Ela. Vazand ca se inteteste problema intre ele doua si nu exista sorti de izbanda, Gabi le-a trimis pe amandoua sa ia o gura de aer ca sa se mai potoleasca.

Ela nu s-a putut abtine si a jignit-o pe Mia pentru felul in care intervine de fiecare data in discutii spunandu-i ca e de la tara.

Nici Mia nu s-a lasat mai prejos si a ripostat spunandu-i cateva vorbe de duh rivalei sale. Cele doua au sfarsit prin a-si continua disputa in afara platoului de filmare!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.