Dacian Ciolos are cu ce se mandri! Sotia lui, Valerie da clasa doamnelor din Inalta Societate cu prezenta discreta si naturaletea pe care o afiseaza

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 25 aug 2021, 00:35

Cate doamne din inalta societate au curajul sa se afiseze in public nemachiate? EI bine, Valerie Ciolos ne da un exemplu in acest sens.

O prezenta discreta in viata publica, Valeria Ciolos a fost de ziua femeii invitata la un post de radio iar aparitia ei a fost una surprinzatoare. A venit cu o masina obisnuita cu geamuri fumurii. Desigur insotita de un sofer.

Dar cand a coborat, stupoare! Doamna Ciolos a afisat o tinuta mai mult decat banala. Imbacata lejer cu blugi, o pereche de cizme cu toc mic, o geaca de piele, si o esarfa prinsa la gat, sotia premierului a aratat ca zambetul poate face o femeie sa straluceasca de la o posta.



Mai mult, fata de alte sotii de demnitari, doamna Ciolos a avut curajul sa vina nemachiata si nu s-a sfiit sa zambeasca intr-una.


Pentru cei care nu stiau, doamna Ciolos a venit in Romania in 1995 si a fost fascinata de primirea oamenilor.Aici se simte ca acasa Valeria si Dacian Ciolos s-au cunoscut in Franta dintr-o intamplare.

Din punct de vedere al asptectului am observat o naturalete pe care rar o intalnesti in zilele noastre, surpriza a fost insa atunci cand am incercat sa stam de vorba cu doamna Valerie.


S-a urcat in masina si a plecat  glont. Asadar zambetul ei a fost de ajuns pentru o zi de 8 martie, Poate ca mesajul era unul clar. DOamnelor, nu uitati sa zambiti!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.