Madalin Ionescu, in curand tatic? Uite ce a dezvaluit despre sotia lui, Cristina Siscanu

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:24

Traiesc o poveste de dragoste extrem de sincera, insa Madalin Ionescu si Cristina Siscanu isi doresc cu ardoare ceva ce intarzie sa apara.

Totusi, in urma cu doar cateva zile, inima aproape ca le-a sarit de bucurie. Isi doresc cu ardoare sa devina parinti de ani buni, oare 2016 va fi cu noroc pentru porumbeii Madalin Ionescu si Cristina Siscanu?

Fericirea nu a durat mult insa, pentru ca a fost o alarma falsa din pacate.Parca mai mult decat cei doi idnragostiti nasa isi doreste sa aiba din nou grija de un bebelus.

Louise Sabbagh ii zoreste pe finii ei sa se puna pe treaba.

Nasa si fina au o relatie extrem de apropiata, chiar daca nu se vad in fiecare zi. Cristina e ocupata de dimineata pana seara cu afacerea ei cu pantofi, insa respecta cu sfintenie o regula pe care a impus-o de la bun inceput lui Madalin.

Iar prezentatorul de la WOWbiz este primul care si afla despre afacerea sotiei, iar cele mai noi modele de pantofi le vede prima oara Madalin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.