Asta da exemplu de ingeniozitate! A luat o cutie veche pentru paine, a vopsit-o si a introdus in ea un fir electric. Uite ce se intampla acum cand o baga in priza

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 21 sep 2020, 07:35

Odata cu cresterea numarului de dispozitive electronice din casa, avem tot mai multe fire, incarcatoare si adaptoare care concureaza pentru un loc in priza.

Ne place sa avem mereu la indemana gadget-urile care ne fac viata mai simpla. Cu o atingere de ecran, navigam pe internet, urmarim un film sau vorbim cu prietenii, insa distractia tine pana cand bateria se descarca. Majoritatea telefoanelor inteligente au o autonomie de cel mult o zi, asa ca in fiecare seara se desfasoara lupta pentru un loc in priza.

Fiecare dispozitiv are propriul incarcator, asa ca, rapid, podeaua se umple de cabluri incalcite.

Singura solutie e organizarea!

Iata cum poti transforma o cutie veche pentru paine intr-o statie de incarcare, de unde pot fi incarcate simultan 6 dispozitive. Cutia din imagini a fost vopsita cu un spray alb, apoi a fost introdusa in interior o priza multipla. Astfel, poti tine in interior incarcatoarele si cablurilor tuturor dispozitivelor din casa, organizate pentru a le scoate doar atunci cand ai nevoie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”