S-a culcat cu doi barbati in cateva zile si a ramas insarcinata. Cand au vazut rudele sotului cum arata cei doi gemeni, l-au pus imediat sa faca un test ADN. Uite ce i-a pus pe ganduri

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:25

Femeia a facut sex cu cei doi tati in aceeasi perioada de ovulatie.

Mama celor doi copii, in varsta de doi ani si tatal lor "ofiicial" si-au dus micutii la un centru medial pentru a le face un test ADN deoarece copiii aratau diferit, desi sunt gemeni, nascuti la cateva minute distanta.

Cei doi au fost uimiti sa afle ca doar unul dintre frati era fiul biologic al tatalui, insa amandoi erau copiii mamei, ceea ce excludea o incurcatura la nastere.



COncluzia doctorilor a fost simpla: mama a conceput al doilea copil cu un alt barbat. Gemenii bi-paternali se nasc atunci cand doua ovule ale femeii sunt fertilizate de doi barbati, in aceeasi perioada de ovulatie. Fereastra de fertilizare e mica, spermatozoizii traiesc in corpul femeii pana la 5 zile iar ovulele traiesc cel mult 2 zile.

Barbatul a fost incurajat sa faca acest test de rudele sale, suspicioase pe faptul  ca unul dintre copii avea parul gros si ondulat iar celalalt il avea drept.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”