Mia si-a luat teapa! Uite ce trecut ascunde barbatul care a venit pentru ea la paravan. Concurenta a fost foc si para

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:22

Dupa relatia esuata cu Gigel, Mia a avut inca o data sansa sa cunoasca un barbat la paravanul emisiunii "Te vreau langa mine."

Mia a avut parte de un nou pretendent la paravanul emisiunii. Lucian si-a facut curaj si a venit special sa o cunoasca, asta in ciuda caracterului dificil al Miei. Barbatul a fost avertizat inca de la inceput de catre Mia, insa el nu s-a lasat. I-a adus chiar si un ghiveci cu flori in semn de pretuire.

Mia, evident, s-a strambat si nu i-a comvenit cadoul, dar a trecut peste acest detaliu pana cand a inceput interogatoriul.

Fata a aflat cateva detalii despre Lucian care la prima vedere nu i s-au parut chiar socante si a inceput sa faca haz de necaz pe seama lui. Treptat, lucrurile s-au schimbat, si Mia a inceput sa fie tot mai preocupata de Lucian!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.