Avea greturi dimineata, o durea spatele si simtea contractii, dar stia SIGUR ca nu e insarcinata. Cand i-a povestit surorii gemene, nu i-a venit sa creada ce se intampla

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 05:28

Se spune ca gemenii au un al saselea simt. Sa fie adevarat?

Coral Cowling-Scaife, o australianca de 31 de ani, din Kingaroy, statul Queensland, a povestit ca a indurat, timp de cateva luni greturi in fiecare dimineata, apoi a inceput sa aiba dureri intense de spate. Oricine ar fi spus ca e insarcinata, dar nu era cazul. In schimb, Ruby, sora ei geamana era cea insarcinata.

De-a lungul vietii, cele doua surori au impartit totul, de la jucarii, la casa sau afacereape care au construit-o impreuna.

Legatura lor era indestructibila iar sotul lui Ruby glumea spunand ca sora sotiei lui este cea de-a doua nevasta.

La un moment dat, a inceput sa aiba greturi dimineata si sa vomite. Cand i-a povestit surorii, aceasta i-a raspuns "Multumesc ca mi-ai luat greturile de dimineata". Ruby era insarcinata, insa nu manifesta niciun simptom. A avut o sarcina ideala, fara greturi sau alte dureri. In schimb, sora ei simtea totul.


In momentul in care Ruby a intrat in travaliu, Coral a simtit ca cineva a injunghiat-o in spate cu un fier incins. Cand Ruby simtea primele contractii ale nasterii, sora ei a inceput sa vomit. La al doilea rand de contractii, Coral a lesinat de durere.

"Pe masura ce orele treceau, simteam fiecare impingere a ei", a marturisit COral.

Ca prin minune, in momentul in care micutul Lyle s-a nascut, dupa 2 zile, durerile lui Coral au disparut.
Dupa 8 luni, Coral a ramas insarcinata iar sora ei a inceput sa aiba aceleasi simptome, sa simta sarcina surorii sale gemene.

Se pare ca exista o legatura inexplicabila intre fratii gemeni. Tu ce crezi?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.