Ella, propusa pentru eliminare! Ce au surprins camerele de luat vederi dupa emisiune despre concurenta, i-a lasat pe toti fara cuvinte. Nimeni nu se astepta la asta din partea ei

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 iul 2020, 16:51

Spre sfarsitul emisiunii de ieri, Ela a avut o conversatie telefonica cu mama fostului iubit care s-a sinucis. Tanara a fost extrem de zbuciumata in urma convorbirii cu ea, insa dupa emisie, lucrurile au luat o alta intorsatura.

Ela a fost distrusa in momentul cand mama fostului iubit care s-ar fi sinucis din cauza ei a intrat in legatura telefonica directa cu ea si i-a interzis sa mai vorbeasca despre fiul ei. Tanara a avut o reactie cum era de asteptat. A inceput sa planga si sa ii spuna femeii ca nu si-ar fi dorit sa se intample acest lucru. La scurt timp dupa acest moment, insa, Ela a iesit afara si a inceput sa aiba un alt comportament.

Si-a injurat fostul iubit si a inceput sa vorbeasca despre el in termeni foarte duri. Ela a fost taxata de catre colegii ei care au vazut comportamentul tinerei. Toata tirada Elei la adresa fostului iubit a fost inregistrata, insa imaginile nu au putut fi difuzate pentru ca limbajul era prea dur.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.