Tablourile "vii": Magie intre natura si design!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:29

Sunt plante, dar nu au nevoie de apa! Sunt obiecte de decor, dar sunt cat se poate de naturale!

Va suna precum o ghicitoare? Stati linistiti, va veti da seama imediat despre ce este vorba. Va spunem doar atat: cand natura si designul se intalnesc lucruri magice pot lua nastere! Despre ce vorbeste oare aceasta tanara cu parul rosu "ca focul"?

Cu putina rabdare, odata ce facem cunostinta cu Tamara, totul incepe sa capete sens. Indragostita pana peste cap de natura si specializata in peisagistica, simpatica arhitecta a gasit "pata de culoare" care sa schimbe cu totul aspectul unei camere.

Din vietati la care nimeni nu s-ar fi gandit vreodata, fata reuseste sa creeze adevarate opera de arta. Fiecare model este personalizat, dupa gusturile clientului si ambientul in care va fi amplasat. Poate fi tratat fix precum un tablou obsinuit...cu o mica diferenta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

degeaba se numesc plante "aeriene". Indiferent cat de ciudat v-ar parea, marele lor avantaj este ca pot trai lejer fara o sursa solida din care sa-si extraga nutrientii. De altfel, aceasta calitate a lor este si cea care a determinat-o pe Tamara sa incerce ceva nou.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.