Salma Hayek e una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, dar stii cum arata sotul ei?  Toti cei care ii vad impreuna sunt uimiti

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:30

Ea este prima actrita mexicana nominalizata la Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita.

Salma Hayek s-a nascut in 1966 in Mexic, dar s-a mutat la Hollywood, in Los Angeles, in 1991 iar cariera ei a explodat rapid, cu rolurile din Desperado (1995), Dogma (1999) si Wild Wild West (1999).

In anul 2007, ea a anuntat logodna cu miliardarul francez  François-Henri Pinault, mostenitorul imperiului produselor de lux Kering si, in acelasi an, a venit pe lume fiica lor, Valentina Paloma Pinault. Dupa doi ani, cei doi s-au casatorit oficial.



In 2011, sotul ei a fost implicat intr-un proces de paternitate cu supermodelul Linda Evangelista, aceasta cerandu-i sa recunoasca in instanta paternitatea fiului ei, nascut in 2006.

Desi intre Salma Hayek si François-Henri Pinault e o diferenta de doar 3 ani, din cauza aspectului ei tineresc si a parului lui grizonat cei care ii vad pentru prima data au impresia ca intre cei doi este o diferenta mult mai mare.


Iata o fotografie in care cei doi apar impreuna:

Sursa foto: Hepta Photo Agency

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”