Ororile continua in adapostul pentru animale din Alexandria chiar daca intreaga tara s-a cutremurat la vederea imaginilor difuzate la stirile Kanal D!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:30

Oare chiar nimeni nu-i poate opri pe cei care cheltuie banul public in scopuri numai de ei stiute?

Chiar daca avem dovezi ca animalele au fost otravite cu substante interzise, activitatea continua nestingherita fara respectarea conditiilor legale. Colegii mei Daniel Nicolaina si Cristi Emac au fost din nou in lagarul mortii.

Este pentru a patra oara cand ne intoarcem in adapostul public din Alexandria. Dar si acum, ceea ce se intampla aici ne socheaza.

Masa de operatie e mizera, iar chiuveta distrusa. Si ceea ce descoperim in actele celor din Alexandria e strigator la cer.


Conform legii, fiecare caine trebuie sa aiba o fisa cu tot ceea ce inseamna istoricul lui medical. Ceea ce descoperim, insa, e, din nou, socant.

Cat de picati din cer sunt cei care lucreaza aici!? In lada mai raman cateva pungi pe care angajatii incearca sa le faca nevazute.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici

macar prinderea cainilor fara stapan nu se face cum trebuie, la Alexandria. Cel care ii vineaza, cu arma cu tranchilizant in mana, e cu totul altceva.

Omul care ne-a ajutat sa descoperim ororile din acest adapost este chiar un angajat al serviciului de ecarisaj. Culmea, acum, barbatul a primit un document prin care este anuntat ca este dat afara. Hartia e semnata chiar de seful adapostului, medicul Gaina.

Cel care raspunde pentru tot dezastrul de acolo si care nu a fost gasit, inca, vinovat de nimic.

Va felicitam, domnule, pentru curajul dumneavoastra si va asiguram ca o sa fim alaturi de toti cei care dau dovada de spirit civic.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.