Cum arata Efsun ( Ceren Moray ), personajul negativ din "Bahar: Viata furata" pana sa joace in serial!  Actrita a trebuit sa isi faca schimbari majore in look

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:22

Efsun, personajul atat de hulit din "Bahar: Viata furata" este interpretat de o actrita extremd e talentata, Ceren Moray, in varsta de 30 de ani.

In serial, Efsun este o tanara frumoasa, insa ambitioasa si dornica de a avea cat mai multi bani si de a trai in lux. In realitate, insa, cea care ii da viata lui Efsun este o tanara extrem de talentata care si-a dorit sa intre in cinematografie inca de cand era la gradinita.

Ceren a fost foarte incantata sa primeasca rolul lui Efsun deoarece stia ca un personaj negativ inseama multa munca, daruire si si talen pentru a-l ilustra si pentru a fi ca tmai credibil.

Asa ca actrita nici nu a ezitat cand i s-a propus sa interpreteze acest rol negativ.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ba mai mult, a acceptat toate transformarile necesare rolului.

Actrita era bruneta si s-a vopsit blonda, adoptand un look mult mai sofisticat. Si-a schimbat si tinutele pentru a intra in pielea personajului, in realitate, ea fiind o tanara extrem de practica.