A luat un ac si a inceput sa intepe coaja unei banane! Nu ai mai vazut pana acum, insa cand vei vedea motivul, cu siguranta vei pune acest truc in aplicare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:32

Acele nu sunt doar pentru cusut, iar tipul din imaginile alaturate o demonstreaza din plin!

Exista multe dezbateri pe tema de cum sa mananci o banana. Sa o desfaci atunci cand are coaja galbena sau cand este maronie? Potrivit unui studiu, proprietatile bananelor se schimba o data ce sunt decojite.

Cu cat sunt mai coapte, coaja e mai maronie si atunci absorbtia zaharului este mai mare in sange. Astfel, multi nutritionisti recomanda ca banana sa fie cat mai coapta daca vrem o portie mai zdravana de zaharuri.

Daca vrem o absorbtie mai mica de zaharuri, atunci trebuie sa consumam acest fruct cand are coaja mai verde.

Iata mai jos un truc genial de a avea o banana decojita si feliata in rondele cu ajutorul unui ac! Incearca si tu aceasta metoda ingenioasa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.