Cum iti dai seama ca o pereche de blugi iti vine perfect fara sa o probezi? Uite trucul genial prin care poti sa faci asta! Dureaza doar cateva secunde

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 05:33

Cu siguranta ti s-a intamplat si tie ca, atunci cand ai mers sa iti cumperi blugi, sa ai dificultati in a-ti da seama daca o pereche ti se potriveste sau nu.

Pentru momentele in care te grabesti si nu ai timp sau chef sa probezi mai multe perechi, iata un truc simplu si eficient, care te va ajuta sa iti alegi perechea de blugi ce iti vine perfect.

Tot ce trebuie sa faci este sa inchizi fermoarul sau nasturii blugilor si sa iti cuprinzi gatul cu talia lor. Daca cele doua capete ale taliei se intalnesc la spate fara ca tu sa depui efort inseamna ca acea pereche iti vine bine.



Mare atentie: acest truc nu functioneaza pentru perechile de pantaloni cu talie joasa sau inalta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.