O cearta banala i-a adus sfarsitul! Ce a patit o romanca dupa ce sotul italian a dat-o jos din masina, in plina noapte

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:24

Sotul ei, un italian cu un deceniu mai in varsta, i-a cerut sã coboare din autoturism si a plecat, fara sa priveasca in urma.

Pareau mai indragostiti ca niciodata. De cand isi legasera destinele, Claudia- o romanca de 37 de ani si Alfonso- un italian cu 10 ani mai in varsta, erau tot timpul impreuna. S-au cunoscut cand ea a fost plecata in Italia si la nici un an de zile s-au casatorit.  Relatia lor, perfecta in ochii lumii, s-a cutremurat din temelii, aseara!  Cei doi cinasera in oras si veneau spre casa, cand intre ei a izbucnit scandalul.

Satul de tipete, italianul a dat-o pe romanca jos din masina, iar el  si-a vazut de drum. Fara telefon, Claudia a incercat in zadar sa ceara ajutor cuiva. In miez de noapte, nimeni n-a oprit. 20 de kilometri ar fi mers Claudia pe banda de urgenta. Ar mai fi avut putin pana la prima benzinarie, dar un sofer, care n-a vazut-o in curba, a lovit-o mortal.

Cu doar cateva zile inainte sa moara, Claudia a postat pe facebook o poza cu sotul ei prin care ii ura La multi ani. Ba mai mult, romanca ii transmitea cat de mult inseamna in viata ei: La multi ani sotului meu scump si adorabil, Alfonso, care azi împlineste vârsta de 47 de ani. La multi ani, iubitule.

In timp ce presa italiana relateaza amplu drama romancei, rudele ei de-acasa sunt in doliu.

Mama, care a indemnat-o de mica sa-si faca un rost departe de ulitele saracacioase in care a crescut, nu-si explica ce s-a intamplat. Italianul o iubea nebuneste si crestea alaturi de Claudia o fetita pe care romanca o facuse intr-o casnicie anterioara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alfonso

Caputo a fost instiintat de moartea sotiei azi dimineata. Politistii l-au gasit dormind in masina, in fata casei pe care o avea cu romanca in orasul Valle D'Aosta. Cand a aflat de tragedie, barbatul a incremenit. A amenintat ca se sinucide iar rudele l-au internat intr-un spital de psihiatrie.

Acum, soferul care a ucis-o pe romanca va fi cercetat pentru ucidere din culpa, iar sotul victimei- pentru complicitate.

Fiica de 15 ani a Claudiei se va intoarce in tara, la bunici odata cu trupul neinsufletit al mamei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.