Uite cat de simpatic este baietelul in varsta de doi ani al lui Alper ( Cemal Hunal ) din "Furtuna pe Bosfor": Actorul are o familie super frumoasa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:24

Cemal Hunal, actorul are interpreteaza rolul personajului negativ Alper din "Furtuna pe Bosfor" este un familist convins. Din 2011 este casatorit cu violonista Lale Cangal si au impreuna un baietel de doi ani.

Cemal Hunal si Lale Cangal sunt o familie frumoasa si fericita. Dupa ce au avut o nunta ca in povesti in 2011, trei ani mai tarziu au devenit parintii unui baietel superb. Cei doi au impartasit bucuria de a deveni parinti si cu fanii de pe retelele de socializare.

Cand micutul Attila s-a nascut in august 2014, Cemal a postat o imagine cu sotia lui si micutul la putin timp de cand a venit pe lume.

Cemal este mandru de fiul lui si nu rateaza nicio ocazie cand cel mic face o nazbatie si posteaza fie poze sau filmulete cu el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

İşte bu yüzden Oakley

A

video posted by Cemal Hunal (@cemalhunal) on

 

Taguri: