Du-ti viata la urmatorul nivel! Afla cum poti castiga o invitatie la conferinta sustinuta de celebrul Dr. Oz in Romania

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:24

Dr. Mehmet Oz este cardiolog si vedeta de televiziune in Statele Unite ale Americii, unde gazduieste o emisiune pe teme medicale.

Mega-evenimentul va avea loc pe 25 mai, la Sala Palatului. Ultimele bilete disponibile la categoria Silver sunt puse la bataie pentru telespectatorii Kanal D, in cadrul unui concurs. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe link-ul de mai jos si sa lasati un comentariu in care sa explicati de ce va doriti sa participati la aceasta conferinta. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

Inscrie-te la concurs aici.

Dr.

Oz a tinut sa le adreseze fanilor din Romania. "Stiu ca sunteti oameni ospitalieri si ati oferit lumii mari personalitati", a spus Dr. Oz. Urmareste tot mesajul in materialul video urmator:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.