Niciun efort nu-i prea mare atunci cand lupti pentru visul tau. Imigrantii romani vorbesc despre sacrificii, munca si dorul de casa

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:25

Au fost zile negre, nopti nedormite si mult sacrificiu, au trecut peste tot si toate cu respect si fruntea sus.

Miti si Gabriela Crisan sunt un exemplu de  ardeleni care au reusit intr-o tara straina. Gabriela este partea boema a familiei Crisan. Miti, sotul Gabrielei o sustine in tot ceea ce si-a dorit sa realizeze. Traiesc zile frumoase, dar nu intotdeauna a fost asa. Au existat momente in viata lor in care nu au avut sa puna o paine pe masa familiei. Dar nu au renuntat.

Miti a plecat in Spania si a inceput sa lucreze mai intai in agricultura, ca dupa numai trei ani sa se angajeze la o firma de montaj de hale industriale.

A descoperit un domeniu nou in care s-a descurcat de minune. Cum contractele erau din ce in ce mai multe a luat decizia de a-si face propria firma iar acum este una dintre cele mai bine cotate companii din Zaragoza, totul datorita muncii si perseverentei sale.

Restaurantul lor este deschis celor care au pofta de ceva bun, facut ca la mama acasa. Drumul catre succes nu este intotdeauna pavat cu intentii bune.

Si asta au simtit-o pe pielea lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Succesul nu se numara doar in cifre. Adevarata comoara a sotilor Crisan sunt  Pati si Dani.

Au trecut 14 ani de cand sunt departe de tara natala si daca ar putea sa dea timpul inapoi ar lua aceasi decizie.