Politist, traumatizat de un viceprimar din Constanta! L-a sechestrat in sectia de politie si nu l-a lasat sa mearga la baie

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:25

Cand auzi de patania cu viceprimarul si politistul din Pecineaga, nu stii daca sa te miri sau sa razi.

Omul legii din comuna constanteana a facut plangere la parchet dupa ce, spune el, a fost sechestrat de viceprimar chiar in postul de politie. Cei doi sunt rude prin alianta dar asta nu-i opreste sa fie dusmani la cutite. De cateva zile, politistul local din Pecineaga a rupt relatiile cu viceprimarul comunei, dupa ce s-ar fi trezit captiv in postul de politie chiar cand il treceau nevoile.

Cum de s-a ajuns aici?  Politistul local care actioneaza pe premisa siguranta si incredere il cheama Tudor Belivaca.

In noaptea de cosmar plecase la o interventie cu un om al legii de la Politia Nationala. La intoarcerea in sediu, surpriza:

"Cand am deschis usa, am vazut la grilaj o incuietoare, un zbir. Am crezut ca este o gluma. I-am zis  ca daca este o gluma, sa fiu eliberat, pentru ca eram tinut fara voia mea in sediul Politiei Locale."

In spatele usii ferecate, radea  viceprimarul. 

"Nevoile fiziologice pe care urma sa le fac m-au impins sa ma eliberez singur", a marturisit politistul.

Al doilea om al comunei are cu totul alta versiune. Ar fi facut un control fulger in miez de noapte la sediul politiei locale, dar la datorie nu parea sa fie nimeni: " Am batut la usa, dar asa cum se bate, nu era nimeni. Am vazut ca si gratia este inchisa, am batut si la geam ca acolo mai sunt doua camere"

Viceprimarul a sunat de 12 ori pe telefonul de serviciu, a batut

si in geam.  Cand a vazut ca nu raspunde nimeni, vicele a inchis grilajul de la sediu cu un lant de bicicleta. Doar asa- spune el- ar fi putut sa-i dea o lectie celui care a tras chiulul de la tura de noapte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dupa 

40 de minute a venit polististul de la nationala si a zis sa i dam drumul politistului de la postul de politie ca a fost sechestrat la care eu i am spus; “Domnule cum sa fie sechestrat? Cine a stiut ca el e in post?”

Adevarul ar fi undeva la mijloc. Cel putin asta zic satenii, convinsi ca politistul local dormea in post si de aceea n-ar fi auzit cand vicele a venit in inspectie. 

Politistul local a intrat in concediu de cand cu scandalul si a facut o plangere la parchetul de pe langa judecatoria mangalia, pentru lipsire de libertate si ultraj. Pe de alta parte, viceprimarul va intruni o comisie de disciplina care va decide daca functionarul public isi va pierde locul de munca sau nu.