Este bine ca o tanara sa fie numita "fata de oras"? Iata ce reprezinta acest "titlu", despre care s-au scris chiar si carti

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 21 sep 2020, 01:25

Care sã fie realitatea? Diana Parvu a intrebat si are multe raspunsuri pentru dumneavoastra.

“Trebuie sa ajungi la linia de sosire  unde speri sa te astepte el, barbatul care sa te iubeasca sa cum meriti.” Cu siguranta ati  auzit de multe ori termenul de fata de oras, s-au scris si carti despre asta. Astazi vom afla impreuna ce ascunde aceasta titulatura.

Supranumit consumatorul de suflete, Codin Maticiuc, a taiat si a spanzurat in cuvinte cand a venit vorba despre tenebrele vietii de noapte.

A scris si o carte pe acest subiect, dar,  in mod surprinzator, de data aceasta a fost bland in declaratii. Am vrut sa aflam cum este perceputa la nivel individual aceasta titulatura, asa ca am mers mai departe cu intrebarile.

Claudia Voicu a scris o carte chiar despre fetele de oras, cu motto-ul :“dragostea se traieste nu se planifica”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gura

lumii nu se fereste sa spuna ca fata de oras are scopuri bine definite in viata, iar sentimentele ii sunt incuiate bine in goana dupa realizare materiala. Psihologii vad determinare si evolutie in sintagma "fata de oras":

 

Taguri: