E pericol de moarte in spitalul judetean Arad! Unele saloane ale maternitatii risca sa se prabuseasca

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:45

La fel de rau este si in celelalte sectii, dar ministrul sanatatii, venit in mare graba, n-a avut ochi sa le vada.

Asa arata cele trei sectii ale spitalului judetean Arad, unde medicii si pacientii stau cu securea deasupra capului! In fiecare zi, traim paradoxul romanesc: ne cautam de sanatate intr-un sistem medical bolnav. Si sa mai platim, pentru el, de doua ori: o data, prin statul care ne smulge din buzunare banii pentru asigurari, si-a doua oara, prin micile atentii. Ce primim in schimb?

Din limuzina luxoasa, si imbracat la patru ace, ministrul sanatatii a coborat sa vada cu ochii lui o realitate refuzata de mai marii tarii,  zeci de ani: spitalele cad peste bolnavi si nimanui nu-i pasa.



In astfel de conditii infricosatoare si, mai ales, periculoase ni se nasc viitoarele generatii. Fosta sala de alaptare a fost desfiintata, pentru ca risca sa se prabuseasca, iar in unele saloane mamele pot ajunge doar printr-un balcon pentru care nu garanteaza nimeni.Treci pe propria raspundere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”