Efsun (Ceren Moray) din "Bahar: Viata furata" si-a pus apropiatii pe ganduri cand au vazut-o cum arata in ultima perioada! Uite ce s-a intamplat cu indragita actrita

Autor: S.B. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:46

Actrita care interpreteaza rolul lui Efsun din "Bahar", a slabit dramatic in ultima perioada, ajungand sa cantareasca 39 de kilograme. Ceren Moray a rupt tacerea in urma unor speculatii in presa turca despre dieta nesanatoasa la care si-a supus organismul.

Ea a dezvaluit ca in momentul de fata catareste 39 de kilograme din cauza programului de lucru. Este pentru prima data cand actrita vrea sa lamureasca acest aspect si a vorbit cat se poate de sincer. Ea a dezvaluit ca munca a facut sa ajunga la aceasta greutate. "Muncim cate 42 de ore fara sa dormim. Nu apucam sa mancam. Sarim peste mese."

Ea a tinut sa atraga atentia asupra conditiilor in care lucreaza actorii de televiziune.

"Ajung acasa foarte tarziu, nu mananc nimic la acea ora ca sa nu fac indigestie. In perioada in care lucram foarte mult, ajunsesem sa slabesc foarte tare.

Ceren Moray a mai dezvaluit ca in perioada in care filma pentru diferite seriale, slabise atat de mult incat nu ii mai veneau nici costumele de scena.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”