Un simplu interviu luat unui jucator de fotbal face  milioane de vizualizari pe internet! Imaginile din spatele lui sunt incredibile

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:50

Pentru asa ceva, nici oamenii de stiinta nu au o explicatie!

Uitati-va cu atentie ce se intampla in spatele sportivului care acorda un interviu pe aeroport. Sunt mai multi oameni incarcati cu bagaje care se grabesc intr-un du-te vino fara oprire. O sa va rugam sa va concentrati pe aceasta femeie care sta in partea stanga a imaginii si pare ca astepta pe cineva. Imbracata sport, fara niciun bagaj in jurul ei, femeia blonda se uita ba in stanga, ba in dreapta, doar doar l-o vedea pe cel pe care-l asteapta.

In tot acest timp, fotbalistul isi continua interviul nestingherit fara sa aiba habar de ceea ce se petrece in spatele lui.

La un moment dat, femeia schimba cateva cuvinte cu o tanara care impinge cu greu un carucior plin ochi cu bagaje.Ce se intampla in urmatoarele secunde e de-a dreptul paranormal. Sa ne mai uitam inca o data cu atentie la femeia imbracata sport.

E in partea stanga a imaginii, dar imediat ce trece bruneta cu bagajele, dispare pur si simplu.

Haideti sa ne mai uitam inca o data. Totul se petrece in mai putin de o secunda.Aici,  tanara blonda vorbeste cu bruneta cu multe bagaje, pe care cel mai probabil o cunoaste.Dar, indata ce aceasta trece, dispare ca prin miracol.

Scena incredibila s-a petrecut in danemarca. Pana si prezentatorii uneia dintre cele mai de succes emisiuni s-au declarat extrem de uimiti de intamplare.
Singura explicatie rationala gasita de specialisti  este0 femeia din imagini s-a sincronizat perfect cu cea cu care a schimbat cateva cuvinte, plecand in acelasi timp cu ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”