Sa fie realitate sau un trucaj foarte bine realizat? Un barbat sustine ca a surprins o tornada bizara formata in mijlocul unei ulite din comuna Bozioru, judetul Buzau

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 22:10

Cu adevarat straniu este ca locul cu pricina e cunoscut ca fiind unic in lume datorita fenomenelor inexplicabile. Iata imaginile!

E realitate sau doar praf in ochi?

Sa analizam imaginile. Stiti expresia "a aparut ca din senin"? Asa s-a iscat si tornada surprinsa cu telefonul mobil, de un telespectator. In mijlocul ulitei s-a format un fuior subtire care trage in sus, ca un aspirator, tot praful.
10 secunde. Atat tine cel numit, de noi, fenomenul meteorologic. Dar asa sa fie sau altceva este la mijloc?

Cerul e senin si, daca ignori firul format in mijlocul imaginii, ai spune, cu mana pe inima, ca nici macar vantul nu adie.

Dar la o privire mai atenta, totul se schimba.  Crengile acestui pom sunt miscate de curentul format, iar pe jos,  praful se misca in tandem cu tornada de mici dimensiuni. Slava Domnului ca n-a capatat proportii uluitoare, ca cine stie ce s-ar fi petrecut dac-ar fi ajuns in sat!


Exact ca fumul de tigara, vartejul se risipeste in atmosfera. Nu inainte sa aiba ultima zvacnire si sa ridice o bucata de hartie.
Cati dintre dumneavoastra ati auzit de comuna Bozioru? Cu siguranta nu multi, dar intamplarile care-au avut loc aici o vor face faimoasa, daca se vor dovedi adevarate!

Cel care a postat aceste fotografii sustine ca nu sunt trucate! Vortexul pe care vi l-am aratat mai devreme ar fi aparut si pe cer sub forma unor culori surprinzatoare, amestecate ca pe paleta unui pictor.

Acelasi spectacol uluitor il dau si norii, completati de un albastru nefiresc in fundal.

Sclipirea si intensitatea boltei ceresti ar fi atras, in zona, multi specialisti. In ciuda masuratorilor facute, nu si-ar fi dat seama si ce reuseste sa genereze spectaculpasele fenomene. Buzioru este cunoscut ca fiind un loc unic in lume datorita mai multor lucruri inexplicabile petrecute aici. Localnicii vorbesc despre aparitia OZN-urilor, defectarea aparatelor electrocasnice fara motiv si despre anomalii magnetice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.