Continua vanatoarea de teroristi din inima Europei! Cel de-al treilea suspect implicat in atentatele de la Bruxelles este in continuare cautat

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:56

Dupa ce ieri presa din Belgia scria ca Najim Laachraoui a fost gasit, anchetatorii au dezmintit informatia.

Intre timp, a mai aparut si un al patrulea suspect in cazul atentatelor teroriste care au zguduit Capitala Europei.

Este declaratia Procurorului General al Belgiei, care a facut lumina in acest caz. Najim Laachraoui  in varsta de 24 de ani este cel care apare in fotografia de pe aeroportul din Bruxelles alatyri de ceilalti 2 teroristi, fratii Bakraoui. Numai ca el a reusit sa fuga si este si la aceasta ora cautat.



Belgia stia de acest terorist inca de anul trecut, dupa ce el a fost expulzat din Turcia.


Intre timp a mai aparut o alta informatie. Un al patrulea terorist care ar aparea in poza de la aeroport. Captura foto nu a fost, insa, facuta publica pana acum. Despre acesta, presa din belgia scrie ca este posibil ca el sa fi murit in timpul exploziilor.


Ieri, anchetatorii au gasit „testamentul" lui Brahim el Bakraoui, intr-un calculator aruncat intr-o pubela din suburbia Schaerbeek. Aici, Brahim scria ca nu se mai simte in siguranta, ca este urmarit peste tot si ca nu vrea sa sfarseasca intr-o celula.

In memoria victimelor atentatelor teroriste de la Bruxelles, aseara au avut loc comemorari in Capitala Europei. Tineri si batrani au venit sa aduca flori si sa aprinda lumanari in centrul orasului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”